Byggmax – Öppettider för Kalix, Kalmar, Karlshamn

Välkommen till Byggmax – din pålitliga bygghandel för att förverkliga dina byggprojekt. Här hittar du allt du behöver för att renovera, bygga eller försköna ditt hem. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du är professionell eller gör-det-själv-entusiast, finns vi här för att hjälpa dig. Nedan följer information om våra öppettider för våra butiker i Kalix, Kalmar och Karlshamn.

Byggmax Kalix Öppettider

För dig som bor i eller besöker Kalix är vår Byggmax-butik här för att möta dina byggbehov. Utforska vårt brett sortiment av byggmaterial, verktyg och mycket mer. Nedan hittar du våra öppettider för vår butik i Kalix:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 08:00-18:00
Lördag 10:00-14:00
Söndag Stängt

Byggmax Kalmar Öppettider

I Kalmar finns också en Byggmax-butik som erbjuder ett omfattande sortiment av byggmaterial och tillbehör. Här kan du få kvalitetsprodukter till bra priser. Nedan är öppettiderna för vår butik i Kalmar:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 08:00-18:00
Lördag 10:00-14:00
Söndag Stängt

Byggmax Karlshamn Öppettider

Karlshamn har också en Byggmax-butik där du kan handla alla dina byggprodukter. Vi är dedikerade att erbjuda konkurrenskraftiga priser och bra kundservice. Nedan hittar du våra öppettider för vår butik i Karlshamn:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 08:00-18:00
Lördag 10:00-14:00
Söndag Stängt

Vi ser fram emot ditt besök i en av våra Byggmax-butiker. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta vår personal. Vi finns här för att hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är öppettiderna för Byggmax i Kalix?

Öppettiderna för Byggmax i Kalix kan variera, men de vanliga öppettiderna är måndag till fredag kl. 07:00-18:00, lördag kl. 09:00-15:00 och söndag stängt.

Är Byggmax i Kalmar öppet på söndagar?

Nej, Byggmax i Kalmar har stängt på söndagar. De har öppet måndag till fredag kl. 07:00-19:00 och lördag kl. 09:00-15:00.

Var kan jag hitta Byggmax i Karlshamn?

Byggmax i Karlshamn finns på adressen Bergåsavägen 26, 374 32 Karlshamn.

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Kalix under jul och nyår?

Under jul och nyår kan öppettiderna för Byggmax i Kalix vara annorlunda. Det rekommenderas att du kontrollerar öppettiderna på deras hemsida eller kontaktar dem direkt för att få aktuell information.

Finns det några specialerbjudanden hos Byggmax i Kalmar just nu?

För att få information om aktuella specialerbjudanden hos Byggmax i Kalmar kan du besöka deras hemsida eller kontakta butiken direkt.

Kan jag beställa varor från Byggmax i Karlshamn online?

Ja, du kan beställa varor från Byggmax i Karlshamn online genom deras hemsida. De erbjuder även möjligheten att köpa varor online och hämta dem i butiken.

Har Byggmax i Kalix utökat sina öppettider på grund av Covid-19?

Med anledning av Covid-19 kan öppettiderna för Byggmax i Kalix ha ändrats. Det rekommenderas att du kontrollerar öppettiderna på deras hemsida eller kontaktar dem direkt för att få aktuell information.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Byggmax i Kalmar?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Byggmax i Kalmar för kunder som besöker butiken.

Tar Byggmax i Karlshamn emot kontanter som betalningsmedel?

Ja, Byggmax i Karlshamn tar emot kontanter som betalningsmedel. De erbjuder även möjligheten att betala med kort och swish.

Kan jag returnera varor köpta hos Byggmax i Kalix?

Ja, du kan returnera varor köpta hos Byggmax i Kalix. För att få information om returpolicy och eventuella krav rekommenderas det att du kontaktar butiken direkt.

Artiklen Byggmax – Öppettider för Kalix, Kalmar, Karlshamn har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 44 anmeldelser