Enkel guide: Sidnumrering i Google Docs och Word från sida 3

Att sätta igång med sidnumrering i dokument kan vara en bra idé när du vill organisera och strukturera ditt arbete. I den här guiden kommer vi att gå igenom hur du kan starta sidnumreringen från sida 3 i både Google Docs och Word.

Google Docs

Börja sidnumrering på sida 3

 1. Öppna ditt Google Doc-dokument.
 2. Gå till den sida där du vill börja sidnumreringen från.
 3. Klicka på “Infoga” i den övre menyraden.
 4. Välj “Sidhuvud och sidfot”.
 5. Välj “Sidnummer” och välj sedan “Format”.
 6. Under “Sektion” väljer du “Första sidan annorlunda”.
 7. Under “Format” väljer du “1, 2, 3, …”.
 8. Klicka på “Klar”.

Du har nu framgångsrikt startat sidnumreringen från sida 3 i ditt Google Doc-dokument.

Word

Sidnummer från sida 3

 1. Öppna ditt Word-dokument.
 2. Gå till den sida där du vill börja sidnumreringen från.
 3. Klicka på “Infoga” i den övre menyraden.
 4. Välj “Sidhuvud och sidfot”.
 5. I verktygsfältet för “Sidhuvud och sidfot” klickar du på “Sidnummer” och väljer sedan “Alternativ för sidnummer”.
 6. I dialogrutan väljer du “Starta på” och anger “3”.
 7. Klicka på “OK”.

Nu har du framgångsrikt lagt till sidnumrering från sida 3 i ditt Word-dokument.

Viktigt tips:Om du senare vill ändra sidnumreringen eller lägga till innehåll före den här sidan kan du följa samma steg och redigera inställningarna för sidnumreringen.

Sammanfattning

Sidnumrering kan vara en användbar del av dokumentets struktur och organisering. I både Google Docs och Word kan du enkelt starta sidnumrering från sida 3 genom att följa dessa steg. Kom ihåg att du alltid kan ändra inställningarna senare om du behöver.

Söktermer
Svenska Engelska
sidnumrering page numbering
Google Docs Google Docs
Word Word
börja sidnummer på sida 3 start page numbering from page 3
sidnummer från sida 3 page number from page 3

Ofte stillede spørgsmål

Hur sätter jag sidnumrering i Google Docs?

För att sätta sidnumrering i Google Docs, följ dessa steg: 1. Öppna ditt dokument i Google Docs. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. I rullgardinsmenyn väljer du antingen “Sidhuvud” eller “Sidfot”. 4. Klicka på alternativet “Page Number” i sidhuvudet eller sidfoten. 5. Välj önskat format för sidnumreringen och placeringen av den på sidan. Att sätta sidnumrering i Google Docs är enkelt och kan hjälpa till att organisera ditt dokument på ett professionellt sätt.

Hur börjar jag sidnumrering på sida 3 i Google Docs?

För att börja sidnumrering på sida 3 i Google Docs, följ dessa steg: 1. Öppna ditt dokument i Google Docs. 2. Placera markören i början av sida 3. 3. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Page Numbers”. 4. Välj önskat format för sidnumreringen och placeringen av den på sidan. 5. Klicka på “OK” för att bekräfta ändringarna. Att börja sidnumrering på en specifik sida i Google Docs kan vara användbart för rapporter och dokument där du vill ha en inledande innehållsförteckning eller titelsida utan sidnummer.

Kan jag sätta sidnummer från sida 3 i Word?

Ja, du kan sätta sidnummer från sida 3 i Word. Här är stegen för att göra det: 1. Öppna ditt Word-dokument. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. I rutan som visas väljer du alternativet “Sidformat” och klickar sedan på “Alternativ för sidlayout”. 4. Klicka på “Start på: “, välj “3”, och klicka sedan på “OK”. 5. Klicka på “STÄNG SIDHUVUD OCH SIDFOT” för att tillämpa ändringarna. Att sätta sidnummer från en specifik sida i Word gör det möjligt att anpassa sidnumreringen baserat på dina behov och önskemål.

Hur gör jag för att lägga till sidnummer i Google Docs?

För att lägga till sidnummer i Google Docs, följ dessa steg: 1. Öppna ditt dokument i Google Docs. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. Välj antingen “Sidhuvud” eller “Sidfot” från rullgardinsmenyn. 4. Klicka på alternativet “Page Number” i sidhuvudet eller sidfoten. 5. Välj önskat format för sidnumreringen och placeringen på sidan. Att lägga till sidnummer i Google Docs kan vara användbart för att referera till specifika sidor och underlätta navigering i längre dokument.

Kan jag sätta sidnummer i Google Docs?

Ja, du kan sätta sidnummer i Google Docs. För att göra det, följ dessa steg: 1. Öppna ditt dokument i Google Docs. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. Välj antingen “Sidhuvud” eller “Sidfot” från rullgardinsmenyn. 4. Klicka på alternativet “Page Number” i sidhuvudet eller sidfoten. 5. Välj önskat format för sidnumreringen och placeringen på sidan. Att sätta sidnummer i Google Docs kan hjälpa till att organisera och referera till olika avsnitt och sidor i ditt dokument.

Kan jag starta sidnummerering på sida 3 i Google Docs?

Ja, du kan starta sidnummerering på sida 3 i Google Docs. För att göra det, följ dessa steg: 1. Öppna ditt dokument i Google Docs. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. I rutan som visas väljer du antingen “Sidhuvud” eller “Sidfot”. 4. Klicka på alternativet “Page Number” i sidhuvudet eller sidfoten. 5. Klicka på “Enter” eller “Return” tills du når sida 3. 6. Klicka på “OK” för att bekräfta ändringarna. Att starta sidnummerering på sida 3 i Google Docs är användbart när du vill ha en inledande titelsida eller innehållsförteckning utan sidnummer.

Hur sätter jag sidnumrering på sida 3 i Word?

För att sätta sidnumrering på sida 3 i Word, följ dessa steg: 1. Öppna ditt Word-dokument. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. I rutan som visas väljer du alternativet “Sidformat” och klickar sedan på “Alternativ för sidlayout”. 4. Klicka på “Start på: “, välj “3”, och klicka sedan på “OK”. 5. Klicka på “Stäng sidhuvud och sidfot” för att tillämpa ändringarna. Att sätta sidnumrering på en specifik sida i Word gör det möjligt att anpassa sidnumreringen beroende på dina behov och önskemål.

Kan jag lägga till sidnummer från sida 3 i Word?

Ja, du kan lägga till sidnummer från sida 3 i Word. Här är stegen för att göra det: 1. Öppna ditt Word-dokument. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. I rutan som visas väljer du alternativet “Sidformat” och klickar sedan på “Alternativ för sidlayout”. 4. Klicka på “Start på: “, välj “3”, och klicka sedan på “OK”. 5. Klicka på “Stäng sidhuvud och sidfot” för att tillämpa ändringarna. Att lägga till sidnummer från en specifik sida i Word gör det möjligt att anpassa sidnumreringen beroende på dina behov och önskemål.

Hur sätter jag sidnummer i Word?

För att sätta sidnummer i Word, följ dessa steg: 1. Öppna ditt Word-dokument. 2. Klicka på “Infoga” i menyn och välj “Sidhuvud och sidfot”. 3. I rutan som visas väljer du alternativet “Page Number” och klickar sedan på “Page Number Format”. 4. Välj önskat format för sidnumreringen och placeringen på sidan. 5. Klicka på “OK” för att bekräfta ändringarna. Att sätta sidnummer i Word kan vara användbart för att organisera ditt dokument och göra det lättare att hitta specifika sidor.

Artiklen Enkel guide: Sidnumrering i Google Docs och Word från sida 3 har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 28 anmeldelser