Nyheter i ios 15

Nyheter i iOS 15 – Apple-support (SE)

Nyheter i iOS 15. FaceTime Ett rutnät visar personer i ett FaceTime-gruppsamtal i lika stora fält som automatiskt framhäver den som pratar.

Nu är iOS snabbare och mer responsivt på alla enheter som stöds. Läs mer om de nya funktionerna i iOS 15.

Om iOS 15-uppdateringar – Apple-support (SE)

23 jan. 2023 — iOS 15 förbättrar ljud och video i FaceTime med bland annat rumsligt ljud och porträttläge. Delas med dig hjälper dig att hitta artiklar, …

iOS 15 förbättrar ljud och video i FaceTime med bland annat rumsligt ljud och porträttläge. Delas med dig hjälper dig att hitta artiklar, bilder och annat delat innehåll från konversationer i Meddelanden i sina respektive appar. Fokuslägen hjälper dig att minimera störande moment genom att filtrera bort notiser baserat på vad du gör för tillfället. Notiser har fått en ny utformning och en ny notissammanfattning levererar en samling notiser så att du kan läsa ikapp när du vill. Kartor har en ny snygg design med en ny tredimensionell stadsupplevelse och färdbeskrivningar för gång med förstärkt verklighet. Livetext använder intelligens på enheten till att identifiera text i bilder i hela systemet och på webben. Nya integritetsstyrningar i bland annat Siri och Mail ökar transparensen och ger dig större kontroll över dina data.Information om säkerhetsinnehållet i Apple-programuppdateringar finns på https://support.apple.com/sv-se/HT201222.

Här är nyheterna i Apples iOS 15 | Pctidningen.se

30 sep. 2021 — Bättre webbläsare, fokus och Facetime. Apple har tagit fram en ny uppsättning funktioner och uppdateringar för din iPhone med iOS15.

Bättre webbläsare, fokus och Facetime. Apple har tagit fram en ny uppsättning funktioner och uppdateringar för din iPhone med iOS15. Se här vad du kan se fram emot.

Nu kan du ladda ner IOS 15 – här är alla nyheterna – MacWorld

20 sep. 2021 — Lista: Fem största nyheterna i IOS 15 · Stora Facetime-uppgraderingar · Delning · Meddelanden blir smarta · Levande text (och mer) överallt.

IOS 15 är en rejäl uppgradering och erbjuder mängder av nya funktioner för din Iphone eller Ipod Touch.

Iphone 15: Allt om 2023 års modeller av Iphone – MacWorld

för 5 dagar sedan — Iphone 15: Alla rykten och uppgifter om 2023 års Iphone … något som kan ge oss lite mer kött på benen vad gäller de kommande nyheterna.

Nu är det dags för nya rykten om höstens modeller av Iphone.

iOS 15: de senaste rykten och nyheterna – Actualidad iPhone

iOS 15: de senaste rykten och nyheterna – iPhone-nyheter | IPhone nyheter

Lär dig mer om alla nyheter som iOS 15 kommer att innehålla, liksom enheterna som är kompatibla med det nya operativsystemet för det bitna äpplet.

Stor guide till nyheterna i IOS 15 – nya funktionerna steg för steg

Stor guide till nyheterna i IOS 15 – nya funktionerna steg för steg | Mobil

23 sep. 2021 — Kända nyheter och gömda överraskningarna du kan ha verklig nytta av. De stora nyheterna i IOS 15 är det som kallas fokuslägen som är …

Kända nyheter och gömda överraskningarna du kan ha verklig nytta av. De stora nyheterna i IOS 15 är det som kallas fokuslägen som är profiler som anpassar hur till exempel notiser fungerar i olika situationer, det är utökad integrering mellan framförallt Imessage och Bilder och så har Safari fått en ordentlig omgörning.

Nyttiga nyheter i IOS 15 – Synskadades Riksförbund

Nyttiga nyheter i IOS 15 – Synskadades Riksförbund

1 dec. 2021 — Nyttiga nyheter i IOS 15 · Ändra textstorlek i hela mobilen/paddan · Anpassa tillgängligheten i enskilda appar · Talat innehåll läser text.

Allt om iOS 15 – lanseringsdatum, enhetsstöd och allt du …

Allt om iOS 15 – lanseringsdatum, enhetsstöd och allt du behöver veta | TechRadar

9 sep. 2022 — iOS 15 var höjdpunkten när WWDC 2021 arrangerades i juni, det är Apples nästa uppgradering av operativsystemet för iPhone-serien.

iOS 15 har bekräftats att finnas tillgängligt den 20 september, med iPhone 13 som lanseras några dagar senare

Kommer DIN iPhone att få iOS 15? Låt oss ta reda på…

By Richard Goodwin. Uppdaterad: 01 – 25 min läsning. Nyheter … Men vilka iPhones kommer att få Apples iOS 15 -uppdatering och som kommer att lämnas …

Keywords: nyheter i ios 15